Goedkoopste zorgverzekering van 2016 & 2017

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering 2017? Volgend jaar betaalt u met het gebruik van onze zorgverzekering vergelijker nooit meer te veel. In Nederland is iedereen verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Eén keer per jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar, dit is op 1 januari. Daarom wordt er door veel zorgverzekeraars in de aanloop van het nieuwe jaar veel geadverteerd om u als klant te winnen voor het volgende jaar. Via ons kunt u snel en eenvoudig de zorgverzekeraar kiezen die aansluit op uw wensen. Wij vinden de goedkoopste en beste zorgverzekeraar welke voldoet aan al uw wensen. Via deze site kunt u direct een verzekering afsluiten. Gaat dit te snel dan kunt u ook eerst vrijblijvende een offerte aanvragen.

Welke dekking kies je?

Hoe meer u wilt verzekeren, hoe hoger de premie uit zal vallen. U komt dus voor de keuze te staan om te kiezen welke ziektekosten u wilt afdekken. De verzekering die wettelijk verplicht is, is de basisverzekering. Deze verzekering is beperkt, maar ook meteen goedkoop. In de basisverzekering worden alle directe noodzakelijke kosten voor medische hulp gedekt. Wilt u naast de basisverzekering uzelf ook extra verzekeren voor bijvoorbeeld kraamzorg, fysiotherapie of de tandarts? Dan is het mogelijk te kiezen voor de basisverzekering + een aanvullende verzekering. De keuze hangt dus volledig af van uw wensen en uw situatie en is hierdoor per persoon verschillend.

De Goedkoopste Zorgverzekering vindt u hier!

Doordat onze vergelijkingsstool onafhankelijk is en wij niet direct betaald krijgen om bepaalde zorgverzekeraars voor te trekken zijn wij ervan overtuigd dat we de goedkoopste zorgverzekering voor u kunnen vinden.

Zorgverzekering 2015

Gemiddeld wordt de zorgverzekering premie die u zal moeten betalen in het jaar 2015 hoger uitvallen dan in 2014. Ondanks de opgebouwde buffers die de zorgverzekeraars hebben gaan de premies ook dit jaar weer niet omlaag. Een goedkope zorgverzekering 2015 zal dus extra lastig zijn om te vinden. Zelf zal ik niet zeggen dat het mogelijk is om een goedkope zorgverzekering te vinden, maar via onze bovenstaande tool weet u in ieder geval zeker dat u het goedkoopste zorgverzekeringpakket 2015 af kan sluiten.