Internet en TV vergelijken

Een goede, veel afgenomen combinatie is internet en tv. U heeft de keuze uit veel verschillende providers. Vindt u hoge download- en uploadsnelheid belangrijk? Voor €37,- per maand heeft u al een downloadsnelheid van 50 MB/s bij Tele2. Vindt u juist een pakket met veel tv zenders belangrijk? Bekijk dan het aanbod van Ziggo. Ze hebben nu een mooi ‘Voordeelpakket’ met vrijwel alle TV zenders inclusief Ziggo Sport! Wilt u gewoon het goedkoopste abonnement? Dan is Tele2, Telfort of Online uw aanbieder!

Hieronder hebben wij het aanbod aan internet en tv providers op een rij gezet. Kies het pakket wat het beste aansluit bij uw wensen en sluit online een abonnement af.

Controleer regelmatig of uw huidige abonnement nog steeds het beste is voor uw situatie. Hierdoor betaalt u nooit meer teveel:

Veel consumenten vinden het lastig om de juiste aanbieder te kiezen voor internet en TV. Vaak kijken consumenten enkel naar de prijs en hebben ze verder geen idee wat de verschillen zijn tussen de aanbieders. Het is daarom allereerst goed om uzelf af te vragen wat u wilt. Heeft u behoefte aan snel internet? Of heeft u meer behoefte aan een uitgebreid TV pakket? Of wilt u het allebei? Wanneer u deze vragen heeft beantwoord kunt u internet en tv gaan vergelijken op een goede manier. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende aanbieders die er zijn en vergelijken we deze voor u.

Tele2 internet en TV vergelijkenInternet en TV vergelijken Tele2

Bij Tele2 kunt u kiezen uit drie verschillende pakketten: Light, Basis en Extra. Allereerst verdiepen we ons in het Light pakket van Tele2. De aanbieder omschrijft dit pakket zelf als volgt: ‘betaal alleen voor wat u kijkt’. Dit doen ze vanwege het aantal zenders dat u tot uw beschikking krijgt bij Tele2 Light. In dit pakket zitten namelijk maar 19 zenders, in de overige pakketten van Tele2 zitten 47 zenders. Wanneer u weinig naar special interest zenders kijkt en het houdt bij de eerste tien kanalen, is dit pakket een aanrader! Veel consumenten vinden het niet fijn dat ze betalen voor zenders waar ze nooit naar kijken, voor hen is Tele2 Light een goede oplossing! Daarnaast heeft dit pakket een internet snelheid van 20mb/s. Voor de neutrale internetgebruiker is deze verbinding voldoende. Wanneer u films wilt streamen of online wil gaan gamen, raden wij aan om een hogere internetsnelheid te nemen. Het light pakket van Tele2 is een pakket wat dus voldoende is voor iedereen die een goedkoop TV en internet abonnement wilt, wanneer u iets meer wilt kunt u beter een ander pakket van Tele 2 nemen. De prijs van Tele2 is erg goedkoop, u betaalt per maand maar €32!

Naast het Light pakket van Tele2, hebben ze ook nog de Basis en Extra pakketten. In vergelijking met het Light pakket zijn deze pakketten erg uitgebreid. Als we kijken naar het aantal zenders worden deze ruim verdubbeld in vergelijking met het Light pakket. Bij een basis of extra pakket van Tele2 heeft u 47 zenders. Wanneer u vaak gebruik maakt van special interest zenders of meer verschillende zenders wilt, is dit pakket aan te raden. Daarnaast heeft u bij deze pakketten Online TV en Programma gemist. Het verschil in het basis en extra pakket van Tele2 zit hem in de internetsnelheid. De internetsnelheid van Basis is 50 mb/s en die van Extra is 100 mb/s. Wanneer u een sterke internetverbinding nodig heeft is het Extra pakket aan te raden. Voor slechts €3 meer verdubbeld u uw internetsnelheid! Voor het basis pakket betaalt u €37 en voor het extra pakket betaalt u €40. Wanneer u internet en tv vergelijkt is Tele2 een betaalbare optie! Daarnaast heeft Tele2 vaak een actie dat u de eerste drie maanden korting krijgt wanneer u een abonnement afsluit! Een nadeel van Tele2 is op dit moment wel dat zij geen Fox Sports doorgeven op hun kanalen, dit komt doordat ze met Fox Sports geen nieuwe overeenkomst hebben kunnen sluiten. Wanneer u dus een voetballiefhebber bent en graag Fox Sports wilt, is dit iets waar u rekening mee moet houden!

Online internet en TV pakkettenInternet en TV vergelijken Online

Wanneer u bezig bent met internet en tv vergelijken, zal Online u waarschijnlijk snel opvallen. Online is namelijk één van de goedkoopste aanbieders als het gaat om TV en internet. Bij Online heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten. Allereerst kunt u kiezen uit een pakket waar de internetsnelheid 30 mb/s bedraagt. Deze is echter niet gegarandeerd, dit kan namelijk verschillen op basis van de wijk waar u woont. Dit pakket heeft dus een basis snelheid wat betreft internet, qua TV zenders heeft u een uitgebreid pakket. U heeft namelijk 74 TV zenders, waarvan 24 in HD kwaliteit. Daarnaast kunt u de TV live pauzeren en kunt u tot vijf uur lang opnemen. Voor dit pakket betaalt u de eerste drie maanden slechts €24,50, daarna betaalt u €34,50 per maand. Ditzelfde pakket heeft u ook in een 100 mb/s variant.  Het TV pakket ziet er exact hetzelfde uit, alleen de internetsnelheid is vele malen hoger. U betaalt hier uiteindelijk €10 meer voor, maar dan heeft u wel veel sneller internet. Naast deze twee pakketten heeft Online ook nog het Glasvezel pakket. U heeft hiervoor een glasvezelverbinding voor nodig. Het verschil met de overige pakketten van Online zit hem in de gegarandeerde internetsnelheid die Online aan u geeft bij een Glasvezel pakket. Voor dit pakket betaalt u uiteindelijk €43.50 per maand. Het grote voordeel van Online zit hem niet alleen in de lage prijzen die zij hanteren, u krijgt namelijk bij ieder pakket ook een jaar lang HBO gratis!

Telfort internet en TV pakkettenInternet en TV vergelijken Telfort

Als u Telfort bekijkt als u internet en TV vergelijkt, wordt er bekeken op welke postcode zich u bevind. Wij gaan even uit van de standaardprijs, let op: deze kan verschillen per gebied. Wanneer u een standaard TV en internet abonnement afsluiten bij Telfort, krijgt u een internetsnelheid van 40 mb/s. Dit is iets meer dan een basissnelheid, dit kan te weinig zijn wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan online gamen. Het grote voordeel van Telfort is dat Telfort gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN, dit ziet u dus ook in uw internetverbinding terug. Bij Telfort Internet en TV krijgt u interactieve TV. Hiermee kunt u programma’s pauzeren, terugspoelen en opnemen! Daarnaast krijgt u 70 zenders waarvan 30 in HD. Heeft u een mobiel abonnement bij Telfort? Dan heeft u een goede reden om uw internet en TV af te sluiten bij Telfort, u krijgt dan namelijk €5 korting. Dit zou betekenen dat u bij Telfort maar €30,50 per maand betaalt (exclusief €30 aansluitkosten). Bent u een fan van de Eredivisie? Dan heeft u nog een extra reden om internet en TV van Telfort te bestellen, voor Fox Sports Eredivisie betaalt u bij Telfort tegenwoordig maar €7,50 per maand. In vergelijking met andere aanbieders (met uitzondering van KPN) is dit €10 minder per maand.

Ziggo internet en TV pakkettenInternet en TV vergelijken Ziggo

Als u internet en TV aan het vergelijken bent, komt u waarschijnlijk KPN en Ziggo het meest tegen. Dit zijn namelijk de grootste spelers op de markt als het gaat om internet en TV. Tegenwoordig heeft Ziggo voor elke sportliefhebber een groot voordeel: het gratis sportkanaal. Op dit sportkanaal krijgt u onder andere de Premier League en Formule 1 live te zien. Waar u als klant van een andere aanbieder hiervoor moet betalen, is dit voor Ziggo klanten helemaal gratis! Naast dit gratis sportkanaal zitten er veel meer voordelen aan Ziggo. Ten eerste heeft Ziggo een erg betrouwbaar netwerk. De internetsnelheid die belooft wordt, krijgt u  ook! Bij Ziggo kunt u kiezen uit verschillende internetsnelheden. Ook bij Ziggo geldt hetzelfde als bij andere aanbieders: hoe sneller het internet, hoe meer u betaalt. Het TV pakket van Ziggo is erg  uitgebreid en bevat een aantal extra functies. Zo kunt u programma’s on demand bekijken met de Horizon Box. Door middel van de Horizon Go app kunt u TV kijken waar u maar wilt, dus ook bij iemand anders! De mogelijkheden van Ziggo zijn erg uitgebreid , er is voor ieder wat wils! Wanneer u op zoek bent naar een TV aanbieder die goede kwaliteit biedt met een tal van functies en een gratis sportzender, kiest u dan voor Ziggo wanneer u internet en TV vergelijkt. Voor het standaard pakket van Ziggo betaalt u €39,95 per maand.

KPN internet en TV pakkettenInternet en TV vergelijken KPN

KPN is de grote concurrent van Ziggo. Qua kwaliteit liggen deze beide aanbieders niet ver uit elkaar. Het interactieve TV aanbod van KPN lijkt veel op die van Ziggo, het voordeel bij KPN zit hem er bijvoorbeeld in dat bij KPN u standaard een telefoonlijn heeft waar u gebruik van kunt maken wanneer u dit wilt. Ziggo heeft dit bijvoorbeeld niet, wanneer u dus echt alles-in-1 wilt hebben kunt u het beste voor KPN kiezen. Daarnaast heeft KPN een erg betrouwbaar netwerk, u zal dus niet zo snel last hebben van een tragere internetsnelheid of iets dergelijks. Bij interactieve TV van KPN heeft u een ruim aanbod aan televisie zenders. Daarnaast kunt u veel tv programma’s terugkijken via ‘Programma Gemist’ . Wilt u TV kijken in HD? Bij KPN is dat geen probleem! Op de website van KPN vindt u alle zenders die in HD beschikbaar zijn. Wanneer u gebruik maakt van het instap pakket van KPN heeft u een internetsnelheid van  20 mb/s. Dit is een goede snelheid voor normaal internetgebruik. Is dit toch te weinig voor u? Bij KPN verhoogt u gemakkelijk uw internetsnelheid wanneer u maar wilt. Voor het instap pakket van KPN betaalt u €47,50 per maand, dit is dus niet de goedkoopste optie maar wel één van hoogwaardige kwaliteit en oneindig veel functies! Voor KPN geldt overigens hetzelfde als voor Telfort: bij KPN betaalt u voor Fox Sports Eredivisie slechts €7,50! Bij het Internet en TV vergelijken zal u KPN veel tegenkomen, ze hebben namelijk meerdere pakketten waar u uit kunt kiezen! Door op de butten ‘meer info’ te klikken, vindt u meer informatie over de pakketten van KPN.

Internet en TV vergelijken

Heeft u uw keuze kunnen maken?

We hebben de diverse internet en TV aanbieders voor u op een rijtje gezet. Wanneer u gaat beginnen met internet en TV vergelijken is het verstandig om ons schema met de verschillende prijzen eerst eens goed te bekijken. Wanneer u een abonnement wilt afsluiten bij één van de aanbieders, kunt u dit gemakkelijk doen door te klikken op de button ‘meer info’. Sluit daarom vandaag nog uw Internet en TV pakket af bij VergelijkUwKosten.nl en betaal nooit teveel!