Tips voor het besparen op een iPhone abonnement

De iPhone is de populairste telefoon in Nederland, echter helaas ook het duurste toestel. Zeker wanneer je het nieuwste model wilt hebben, toch hoeft een iPhone abonnement niet heel duur te zijn, als je het maar slim aanpakt. Hoe je kan besparen op een iPhone, lees je in dit artikel!

Uitverkoop

Koop nooit het nieuwste model, maar één model daarvoor. Apple zal namelijk langzaam maar zeker van dit model af willen en dat ga je merken aan de prijs. Na verloop van tijd wordt het model niet maar gefabriceerd en wordt het langzaam uitgefaseerd. Voor jou een goed moment om toe te slaan. Dit kan al snel een paar honderd euro schelen.

Refurbished

Wanneer je toch liever wel een nieuwer model wilt hebben, kun je ook een refurbished telefoon aanschaffen. Een refurbished telefoon is nagenoeg van dezelfde kwaliteit als een nieuwe telefoon. Echter bestaat een refurbished telefoon uit gebruikte onderdelen die van top tot teen zijn nagekeken. Wanneer je een refurbished telefoon in bezit hebt, zou je bijvoorbeeld een sim only abonnement kunnen afsluiten om te besparen op je maandelijkse kosten.

Aanbieders vergelijken

Het is tegenwoordig relatief makkelijk voor bedrijven om toe te reden tot de telecom markt. Dit wordt dan ook massaal gedaan. De online telecomproviders schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit heeft alleen maar positieve gevolgen voor jou als consument, door de hevige concurrentie proberen ze namelijk allemaal de mooiste aanbieding te doen. Het is daarom verstandig om de verschillende iPhone abonnementen te vergelijken. Zo bestaan er diverse sites waar je alle aanbiedingen in een overzicht kan zien. Door het gebruik van een filter kan je zien welke provider het beste matcht bij jouw wensen. Zo kan je aangeven hoeveel MB’s en belminuten je maandelijks wilt kunnen besteden.